• Veilig betalen
  • Verzending 2-4 werkdagen

MASSAGE & CO

Wat leuk dat je op deze pagina van Massage&co bent gekomen om mooie diffusers en etherische oliën te bestellen! Voor massages en verdere informatie verwijs ik je door naar www.massage-co.nl.

Deze webwinkel is van mijn oudste dochter Marijn, zij verkoopt hippe kleding voor jongvolwassenen. Via haar webshop kunnen jullie over mijn best verkochte producten en etherische oliën lezen en deze natuurlijk ook gelijk aanschaffen! Heerlijke blends om je huis lekker te laten geuren! Bij specifieke fysieke of mentale klachten, schroom niet om contact met me op te nemen, ik vind het super leuk om je te helpen! Ook voor baby's en kinderen zijn er speciale geurlijnen ter ondersteuning van diverse klachten.

 

De etherische oliën op deze pagina zijn 100% zuiver en hebben een mooie prijs/kwaliteit verhouding.  Voor vragen of advies mogen jullie me altijd benaderen, ik vind het belangrijk dat jullie op een verantwoorde manier omgaan met deze natuurproducten! Zeker bij baby's, kids en zwangerschap is voorzichtigheid geboden. Dus app gerust voor vragen naar tel 0626542376!